Catering na domu

Mizica pogrni se

Vse večkrat se pojavlja želja po pogostitvi prijateljev na domu, na čudoviti terasi, ali kar v udobju svojega doma. V tem primeru smo vaš pravi catering partner. Pripomogli bomo k lepo postavljenemu omizju in pogostitev vaših prijateljev bo potekala brez skrbi ali imate dovolj krožnikov pribora ali namizne opreme. Vse bo poskrbljeno, da boste postali „dober“ gostitelj.
Trendi kažejo tudi na povečano povpraševanje po cateringu na domu med podjetniki. Domačnost vašega doma v tem primeru predstavlja nove dimenzije, vam pa daje možnost, da se lahko posvetite s vso pozornostjo poslovnim partnerjem. Kuhar na domu ja enostavna rešitev, za okusno pripravljeno pogostitev vaših prijateljev ali poslovnih partnerjev.

Catering storitev

Izvedbo cateringa na domu jemljemo resno, ravno tako kot izvedbo katerihkoli ostalih vrst cateringov. Za izvedbo dogodka določimo zaposlenega z ustreznim znanjem. Za izvedbo organiziramo inventar in kvalitetne sestavine. Izvedba vključuje načrtovanje pogostitve, svetovanje pri izbiri menuja, postavitev pogostitve, predpripravo izvedemo v gostinskem lokalu, zaključevanje priprave jedi se izvede na lokaciji, serviramo in predstavimo hrano in pijačo. Ob zaključku de serviramo inventar. Catreinga na domu se poslužujemo za izvedbo družabnih dogodkov, praznovanj ali poslovnih srečanj. Kuharska in strežna ekipa profesionalno in prijazno pripravi, izvede in pospravi pogostitev.
Na voljo smo vam z nasvetom ali catering ponudbo.

Kontaktirajte nas >>