CATERING


Catering je umetnost kreativnih kulinaričnih rešitev. Ko načrtujete dogodek, ter iščete zanesljivega izvajalca, vam lahko ponudimo prilagodljivo in inovativno ponudbo catering storitev. Verjamemo, da je vaše glavno vodilo odličnost, tako pri načrtovanju zasebnih praznovanj, kot tudi v poslovnem svetu. Ponujamo vam kreativne in prefinjene kulinarične rešitve.

Vsak dogodek ima primerno pogostitev

Zaupajte nam vaše želje in pomagali vam bomo pripraviti nepozabno in odmevno pogostitev. Edino tako bo dogodek zasijal tudi na kulinaričnem področju in odseval vaš namen in cilj, katerega ste si zastavili s prirejanjem dogodka.

Pri catering lokacijah nimamo omejitev

Z izvedbo cateringov na različnih lokacijah, smo si pridobili veliko izkušenj. Le te bomo z veseljem podelili z vami in vam podali primeren predlog za prizorišče vašega dogodka.


Lokacije za catering

Izbira lokacije je zelo pomembna, saj je od tega odvisen uspeh vašega dogodka. Ponudbe lokacij so lahko brezmejne, zato vam naj ne postavlja omejitve. Krasne lokacije so velikokrat domišljija našega uma. Uspešna lokacija je lahko na travniku, obroba gozda, vrt pred ali za vašo hišo, jasa poleg kozolca ravno tako tovarniška hala, umetniške galerije, muzejska poslopja, slavnostna dvorana, šotor, jama Pekel ali obrobje Savinje, če želite tudi sredi Savinje to prepuščamo vaši domišljiji in naši iznajdljivosti.

Več informacij >>

Poslovni dogodki

Tako pri kulinariki, kot pri izvedbi cateringa je ključnega pomena prvi vtis. Naj to vaši poslovni partnerji doživijo s pomočjo pogostitve Sebastianove catering ekipe. Stojimo za našim ciljem, da zagotovimo ali presežemo zadovoljstvo vaših pričakovanj naj bo to iz vidika izbire najboljše lokacije za izvedbo cateringa, kot tudi kulinarične ponudbe.

Več informacij >>

Protokolarni dogodki

Izbor kulinarike prilagajmo tudi glede na vrsto gostov. Sicer je naša kulinarika v osnovi slovenska kulinarika. S sodelovanjem z kulturami iz tujine pa smo se že večkrat srečali in se dobro izkazali tudi z tujimi kulinaričnimi kuhalnicami.

Več informacij >>

Športni dogodki

Vsi vemo da so športni dogodki pomemben nacionalni promotor. Zato lahko zraven prištejemo tudi Catering na športnih dogodkih. Športni dogodek je idealna časovnica tudi za sklepanje poslov. Na njih se ustvarja pozitivna podoba sodelujočega podjetja in nam dopustijo idealne marketinške učinke.

Več informacij >>

Zasebni dogodki

Ponujamo vam catering pogostitve na različnih dogodkih: od porok, obletnic, rojstnih dnevov, Abrahamov, odhoda v pokoj, piknikov v naravi, družinskih praznovanj, krsta, sv. obhajila, birme pa vse do raznih srečanj, obletnic, valete ali mature.

Več informacij >>

Catering na domu

V največji porast lahko prištevamo catering na domu. Primeren je za pogostitev vaših najbližjih prijateljev ali poslovnim srečanjem. V ta namen smo razvili tudi našo novo ponudbo MIZICA POGRNI SE.

Več informacij >>

Catering ponudba jedi

Radi bi Vam predstavili nekaj enostavnih menijev. Vsekakor pa smo pripravljeni prisluhniti tudi Vašim željam. Naše ideje navzgor nimajo meja. Imamo pogum in željo, da Vam predstavimo tudi zahtevnejše menije. V tem primeru pa si želimo stika z Vami, da naredimo meni po Vaši meri.

Catering ponudba >>