V petek 27.11.2015, ob 19:00 uri, za vas v prijetnem ambientu, ob vrhunski kulinariki prirejamo kulinarični večer z ribičem „Šišmarjem“. V naše lonce bo pomešal sveže dobrote iz morja. Zaupal nam bo skrivnosti, ki jih upošteva pri pripravi rib. Zraven nas bo spremljal vinar, ki nam bo ob vsakem hodu ponudil kozarec svežih vin. Za sproščeno dalmatinsko vzdušje bo poskrbela glasbena skupina M.J.A.V
Cena menija: 30 € na osebo (cena vsebuje pet hodni meni s kozarcem vina)
Tunin Tatarski biftek z mariniranimi cukiniji in
Carpaccio iz hobotnice na steljici motovilca
*
Ribja juha, kot jo naredi ribič na otoku „Ugljan“
**
Rižota z lignji in kozicami „naturall“
***
Tunina „Pašticada“
s špinačnimi njoki in korenjčkovim pirejem
****
Kakijev tiramisu
*****