O NAS

Dovolite da se vam predstavimo.

Smo Gostilna in Pizzerija Pri Sebastianu v Žalcu. V objemu domačnosti, na začetku Žalca iz smeri Šempetra stoji znana in priljubljena gostilna Čas. Naša osnovna ponudba je sestavljena iz pizz, domače slovenske hrane, testenin, rižot, rib in mesa. Odlične so naše domače sladice.

Počasi, a vztrajno pridobivamo dober glas z našo izvirno catering ponudbo. Naše reference so na večjih catering pogostitvah in porokah. Uredimo Vam večji prireditveni prostor pod kozolcem v Braslovčah ki sprejme do 500 ljudi. Na prireditvah vam organiziramo glasbo, stand up komike, kamero, fotografa in video projekcijo, aranžiranje.

Slovimo po domačnosti in okusni hrani, z inovativno kuhinjo, ki pomeni oblikovanje ponudbe po letnih časih in jedeh, ki jih omogoča narava s svojimi darovi. Odlično pripravimo prekajen jezik z bučnimi semeni in bučnim oljem, govedino v solati, govejo, gobovo in sezonsko juho postrežemo v jušniku. Potem so tu ajdova kaša z jurčki, telečje jetrce, pečene in ocvrte perutničke v skrivnostni marinadi naših kuharjev. Domača dimljena kuhana oz. pečena krača (po prednaročilu) ocvrt piščanec (po prednaročilu), hobotnica, ribe (sveže po prednaročilu), pečena prašičkova ribica v raznih omakah, „bikov“ pljučni file.
Imenitni so naši štruklji, tako ajdovi kot polnozrnati s skuto, pa zeliščni, skutini. Prav sočna je pečenka, pa postrv v koruzni srajčki, ter cela vrsta ostalega mesa in rib.
Solate so sezonske.
Med sladicami omenimo različne zavitke, ajdove štruklje z orehi, sladoled z gozdnimi sadeži, palačinke z vanilijevo kremo in gozdnimi sadeži, solnograški žličniki…
Imamo prijetno letno zimsko teraso, ki jo uporabimo kot sejno sobo saj je zvočno ločena od ostalih gostov. V tem prostoru je možno pripraviti skupno mizo za sejo do 30 ljudi. Skupna naš lokal sprejme 85 gostov, v poletnem času, ponujamo na terasi dodatnih 40 sedišč, kar je skupno 125 sedišč. Gostilna Pizzerija pri Sebastianu | GOSTINSTVO SEBASTIAN MOŽINA S.P. Savinjska cesta 72, 3310 Žalec


[contact-form-7 404 "Not Found"]


Deli stran