Športni dogodki catering

Catering na športnih dogodkih


Catering na športnih dogodkih je časovnica, ki nam daje možnost za sklepanju poslov. Dosedanje izkušnje na catering področju, prefinjenost, natančnost, strokovnost, posvečanje detajlom, visoko usposobljena ekipa kuharjev in strežbe ter prilagodljivost, so odlike, zaradi katerih smo partner ,ki v teh trenutkih nadomesti tretjo osebo in vašemu vplivu, doda novo dimenzijo. Doživite pogostitve in catering na športnih dogodkih na naš način.

Športni dogodek bo vašim partnerjem pustil vtis, dober ali slab. Zato je vredno vnesti trud, ki bo naredil pozitiven efekt na vaše partnerje in goste, morda bo celo presegel pričakovanja. Iz vidika športnega dogodka in dobre kulinarične ponudbe lahko doživite kaj pomeni ko ekipe tekmujejo, vi pa za mizo zmagujete.

Povabite svoje poslovne partnerje na športni dogodek.
Zavedajte se, da športni dogodki poskrbijo za sprostitev. Poslovneži v tujini se tega dobro zavedajo. Ta zavest vztrajno prihaja tudi med nas. Zavedanje, da so dobre nogometne tekme enkratna priložnost za zbliževanje in sklepanje poslov, je lahko vaša prednost. S povabilom poslovnega partnerja, bo postal vaš športni dogodek ,dobra alternativa poslovnemu sestanku v pisarni ter poslovni večerji.
Pozitivno in sproščeno vzdušje v vsakem izmed nas prebudi športni entuziazem. Zato postaja povabilo na športni dogodek , da s poslovnim partnerjem preživimo nekaj sproščenega prostega časa, zelo dobrodošlo. Pristen odnos s tem postane še bolj oseben, to pa lahko vpliva na dobro nadaljnje tudi poslovno sodelovanje. Tudi v poslovnem svetu postajajo tovrstni odnosi in pristopi vse bolj cenjeni.

Catering na športnem dogodku postaja še pomembnejši igralec.
Kronica na i, nam ponuja tudi dobro kulinarični doživetje. Zavedati pa se moramo, da lahko partnerjeva najljubša ekipa tudi izgubi. V tem primeru vam je dobra catering ponudba tudi dobra žoga, ki lahko kljub temu vzpodbudi v dobro voljo vašega poslovnega partnerja.
Vse več, tudi slovenskih podjetnikov, se zaveda, da je najem VIP lože lahko dobra pomoč pri poslovni priložnosti. V tujini se tega podjetniki že dobro zavedajo.

Z opisanim spoznamo, da izvirna ideja in kulinarika z roko v roki pridobivata svoje razsežnosti. V takšnih idejah, vam svojo uslugo lahko ponudimo tudi mi. Prepustite se užitkom športnega dogodka, za kulinarična doživetja in pijačo pa bomo poskrbeli mi.

Na voljo smo vam z nasvetom ali catering ponudbo.

Kontaktirajte nas >>